Opbevarings container til firmaflyt

Container til flytningSom virksomhed kan det til tider være svært at have den korrekte plads til rådighed hele tiden. Pludselig kan man få mulighed for at købe et parti varer til en favorabel pris, men har ikke noget sted at stille dem. Eller man har måske investeret i maskiner og udstyr uden at have råd til eller mulighed for at bygge til eller flytte. En container kan være løsningen på mange vanskelige situationer i forhold til pladsmangel og opbevaring. Containerne findes både som ikke-isolerede og isolerede. Den isolerede container giver mulighed for også at opbevare udstyr, varer eller andet, som ikke tåler alt for store svingninger i temperaturen eller ikke tåler den fugt, der kan opstå på grund af kondensvand i en ikke-isoleret container.

Fleksibel sidedørs container

Ligeledes kan man få en container, hvor hele den ene side kan åbnes – kaldet en sidedørs container eller på engelsk en full side access container. Dette er især praktisk til opbevaring af brede eller lange materialer og genstande. Sidedørs containeren har to åbningsmuligheder. Den kan både åbnes fra siden og fra enden som en traditionel container. Sidedørs containeren kan man dog kun få leveret i en ikke-isoleret variant.
Sidedørs containeren kan også være en hjælp ved fx messer og udstillinger, hvor den kan bruges som stand. Ligeledes kan den fungere som et midlertidigt salgssted for fx en pop-up butik eller mobilt værksted for håndværkeren, der får en opgave langt fra hans almindelige værksted.

Størrelsen på en sidedørs container

Man kan få sidedørs containerne i to størrelser. De er begge 20 fod. En med et rumfang på 31,1 m3 og en med et rumfang på 34,6 m3. Begge måler udvendigt 606 cm i længden og 244 i bredden. Det er højden der er forskellig. Den første måler 259 cm i højden hvorimod den anden er oppe på 290 cm i højden.

Alternativ til dyr udbygning – eller nem flytning af domicil

En container kan også være en fortrinlig erstatning for at skulle hen og bygge ud på grund af pladsmangel. Det betyder, at man både sparer tiden og besværet med at søge byggetilladelse samt udgiften ved en dyr tilbygning. Containeren kan stå hos dit firma i løbet af få dage efter du har bestil den, og den kan stå der så længe, du har et behov.
Til erhvervsflytning af store kontorbygninger er containers praktiske, da der roligt at opfyldes og afhentes efter behov, så flytningen kan udføres over en længere periode, hvor der f.eks. flyttes afdelinger én af gangen.

Billigt reklameskilt

Man kan også bruge containere til at montere reklamebannere på. Det er en billig løsning, der ikke kræver håndværkere og brugen af specialværktøj. Løsningen ødelægger heller ikke underlaget på samme måde som et stort stativ bygget i metal eller træ ville gøre, da disse løsninger kræver dybe udgravninger.